VACATURES VOOR VRIJWILLIGERSWERK

Vacatures bij de Rode Kruis Studentendesk Utrecht

Ben jij geïnteresseerd in een van onze commissies of in een bestuursfunctie bij de Rode Kruis Studentendesk Utrecht? Houdt deze pagina dan goed in de gaten! Zodra we weer nieuwe commissie- of bestuursleden zoeken, zullen de vacatures hier verschijnen met daarbij informatie over hoe jij kan solliciteren!

Ben jij benieuwd welke commissies wij hebben? Klik dan hier!

Nieuwe vacature: PR- en fondsenwervingscommissie

Heb jij affiniteit met grafische vormgeving, social media en online marketing? Ben jij creatief, ondernemend en communicatief vaardig? En lijkt het jou leuk om je in deze tijden van crisis te zetten voor de grootste hulporganisatie ter wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Public Relations- en Social media commissie is een van de commissies binnen de Studentendesk Utrecht en is verantwoordelijk voor de vormgeving en het beheer van de website en social media accounts. Door de huidige regels omtrent ‘social distancing’, zijn deze taken in korte tijd van zeer groot belang geworden voor de Studentendesk. Als lid van de commissie zal je daarom  nauw betrokken zijn bij de activiteiten die nu georganiseerd worden door de Desk.

WAT VRAGEN WE?
✔️Je bent leergierig, creatief en hebt affiniteit met PR en social media;
✔️Je wil jezelf ontwikkelen op het gebied van grafische vormgeving, het werken met websites en schrijfvaardigheid;
✔️Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
✔️Je bent +/- 4 uur per week beschikbaar;

Enthousiast geworden?
Stuur jouw motivatie en CV vóór 1 juni naar Rienekeprins@rodekruis.nl en laat je uitnodigen voor gesprek!

REAGEREN KAN TOT 1 JUNI!

Vacatures voor vrijwilligerswerk

Wie in Nederland direct hulp nodig heeft, kan rekenen op het Rode Kruis. Bijna 30 duizend vrijwilligers staan dag en nacht paraat. We helpen bij het evacueren van slachtoffers, bieden medische ondersteuning en doen er alles aan om kwetsbare mensen beter voor te bereiden op noodsituaties.  Het Rode Kruis is met 251 lokale afdelingen altijd dichtbij. Ook in jouw buurt.