Vacatures voor vrijwilligerswerk

Vrijwilliger worden?

Wie in Nederland direct hulp nodig heeft, kan rekenen op het Rode Kruis. Bijna 30 duizend vrijwilligers staan dag en nacht paraat. Deze helpen bij het evacueren van slachtoffers, bieden medische ondersteuning en doen er alles aan om kwetsbare mensen beter voor te bereiden op noodsituaties.

Vacatures Studentendesk Nijmegen

Ook de vrijwilligers van de Studentendesk Nijmegen dragen hun steentje bij. Niet met directe noodhulp, maar met projecten waarbij we de Nijmeegse studenten betrekken bij het Rode Kruis en het vrijwilligerswerk dat de organisatie doet. Wij organiseren niet alleen EHBO cursussen voor studenten, maar hebben ook een aantal leuke commissies, projecten en een bestuur waar jij als student onderdeel van uit kunt maken!

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk dat je gemakkelijk naast je studie kunt doen? Je kunt hier onze meest recente openstaande vacatures vinden. We kunnen echter bij elk project altijd vrijwilligers gebruiken. Schroom dus niet om een mailtje naar ons te sturen, we vertellen je graag wat je voor ons kunt betekenen!