Dit doen we

Dit doen we

Het Rode Kruis

Wij helpen de meest kwetsbaren. ​​​​Vrijwilligers van het Rode Kruis staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.
Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen. En we willen respect en hulpbereid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

De Studentendesk

De Studentendesk heeft als missie het bewust maken van Leidse Studenten over onder andere EHBO, goed voorbereid zijn op noodsituaties en humanitair oorlogsrecht. Als student kun je solliciteren naar een bestuursfunctie of functie binnen een commissie. Ervaring bij een wereldberoemde hulporganisatie opdoen, is niet alleen erg leerzaam, maar ook erg leuk om te doen! Daarnaast kun je ook onze evenementen bezoeken en worden EHBO-cursussen aangeboden. Interesse? Check voor onze vacatures en events de website, Facebook en Instagram van de Studentendesk Leiden!

Agenda

Agenda

Onze afdeling van het Rode Kruis organiseert de EHBO bij grotere evenementen, lezingen, fondsenwervende acties, voorlichtingsdagen, EHBO cursussen en workshops.

Bekijk de agenda voor de planning.

190

landen ter wereld hebben een lokale Rode Kruis of Rode Halve Maan vereniging

Samen maken we een verschil

Blijf op de hoogte

X
- Enter Your Location -
- or -
×