Gastenmiddag in verzorgingshuis de Zandstee in ’t Zand.

Geplaatst op: 14 april 2018

Op vrijdag 6 april 2018 was er weer de jaarlijkse Gastenmiddag van het Rode Kruis in verzorgingshuis de Zandstee in ’t Zand. De dames die handwerken bij de Handwerkcafe’s uit de dorpen Petten, Callantsoog, Oude Sluis en ’t Zand waren hierbij uitgenodigd. De andere gasten komen uit de Zandstee zelf, samen waren er 55 gasten aanwezig en verder waren de vrijwilligers van het Rode Kruis en van de Zandstee om deze middag te verzorgen.
Voorzitter van het Rode Kruis Margriet Neelen opende de middag. Met een kopje koffie of thee en een plakje cake begonnen we de middag. Het Pettemerkoor was er met 22 leden en Kees Langedijk was de dirigent, het koor was gehalveerd vanwege de brandinstructies voor de Zandstee.
Voor en na pauze heeft iedereen genoten van de zang en muziek van het koor, gezellige Nederlandstalige liedjes die de mensen nog van vroeger herinneren. Er werd dan ook flink mee gezongen en de liedjes brachten een glimlach op ieder gezicht. In de pauze werd een drankje en een heerlijk hapje geserveerd. Er waren 2 koorleden die een solo gaven en tot slot trad Lena Kuiper uit Petten op met het lied “mijn wieggie was een stijfselkissie”. Zij is een ex-koorlid, was door haar hoge leeftijd gestopt bij het koor en het lied zong ze bij elk optreden solo. Nu nog kent ze het hele lied nog uit haar hoofd. Ook is ze al jaren een trouw gezicht bij het Handwerkcafe in Petten.
Na afloop kregen alle koorleden, de dirigent en Lena een pot narcisjes aangeboden. Margriet sloot de middag af en bedankte het koor voor het mooie optreden. Het was een geslaagde middag en iedereen had genoten en ging met tevreden gevoel naar huis.
Betty Hes

Samen maken we een verschil

Blijf op de hoogte

X
- Enter Your Location -
- or -
×