Salland-Midden

Rode Kruis Salland-Midden

Het Rode Kruis Salland-Midden bestrijkt de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe. De afdeling bestaat uit enkele tientallen evenementen­hulpverleners en vrijwilligers die zorgen voor de fondsenwerving. Regelmatig geven we EHBO-cursussen. We werken vaak samen met scholen en met de EHBO-vereniging in Raalte voor cursussen voor de jeugd. Bijzonder is dat we ook een leuk EHBO-programma hebben voor tieners.

Je komt ons tegen bij evenementen waar we al jaren evenementenhulp leveren: Ribs en Blues, Pompdagen Heino, Stöppelhaene, Midzomerfeest Mariënheem, Koningsloop Wijhe en nog veel meer. Daarnaast kun je onze hulpverleners ook vinden op evenementen in de regio en op landelijke evenementen. Zo zijn er altijd wel evenementenhulpverleners uit Salland-Midden aanwezig op de Nijmeegse Vierdaagse en de Zwarte Cross.

Organiseer je een evenement? Dan komen we graag hulpverlenen. Wil je graag helpen tijdens evenementen? Neem ook dan contact met ons op. Je bent van harte welkom.

Vacature
Voorzitter
Johan Besten
Penningmeester
Agnes van den Brink-Hulsebos
Secretaris

Agnieta Kelder
Algemeen Coördinator Evenementen

Vrijwilliger worden?

EHBO leren?

Kom in contact

Contactformulier

0572 354764

Adres:
Gebouw Helpende Handen
Westdorplaan 132 A
8101 PP Raalte

Wij zijn afhankelijk van donaties. Wil je ons helpen met helpen? Scan onderstaande QR-code en schenk ons een gift. Alvast hartelijk dank!

Wil je het geld liever zelf overmaken? Dat kan ook. Ons rekeningnummer is:
NL41 RABO 0152 7705 34
t.n.v. Rode Kruis IJsselland