Ommen

Rode Kruis Ommen

De afdeling Rode Kruis Ommen is een grote club actieve vrijwilligers, bestaande uit ongeveer 30 personen. De afdeling heeft een eigen bestuur. Onze vrijwilligers zetten hun EHBO-kennis in bij evenementen. Zo kom je ons tegen bij optredens in het Bostheater Ommen en de Spelweek Ommen. Maar ook buiten de eigen regio helpen we waar nodig. Denk aan het Sallandse oogstfeest Stöppelhaene in Raalte of de Zwarte Cross.

In Ommen doen we meer dan alleen EHBO op evenementen. Onze gediplomeerde vrijwilligers geven bijvoorbeeld cursussen op basisscholen in Ommen en omgeving. En al bijna 25 jaar organiseren we de Krentenbloesem Wandeltocht in het voorjaar. Ook helpen we mee met fondsenwerving in de jaarlijkse collecteweek van het Rode Kruis in juni.

Tijdens een EHBO-cursus van het Rode Kruis leer je onder professionele begeleiding hoe je hulp verleent. Wil je een EHBO-cursus volgen of lijkt het je leuk om mee te helpen op evenementen? Of organiseer je een evenement en heb je ondersteuning nodig?

Jitske Hoekstra
Voorzitter
Henriette Groen
Secretaris
Marian Soepenberg
Penningmeester
Martine Soepenberg
Afdelingscoördinator Evenementenhulp (ACE)

Vrijwilliger worden?

EHBO leren?

Kom in contact

Contactformulier

  Postadres:
Nering Bögelstraat 62
7731 EM Ommen
 Bezoekadres:
Jonkheer van Nahuysstraat 64
7731 ED Ommen
Het kantoor is geopend na afspraak.

Vrijwilliger worden?

EHBO leren?

Wij zijn afhankelijk van donaties. Wil je ons helpen met helpen? Scan onderstaande QR-code en schenk ons een gift. Alvast hartelijk dank!

Wil je liever het geld zelf overmaken? Dat kan ook. Ons rekeningnummer is:
NL41 RABO 0152 7705 34
t.n.v. Rode Kruis IJsselland