Kampen-IJsselmuiden

Rode Kruis Kampen-IJsselmuiden

Het Rode Kruis Kampen-IJsselmuiden is een actieve afdeling met ongeveer 35 vrijwilligers. Onze afdeling is op 21 oktober 1938 opgericht. Wij hebben dus al een aanzienlijke leeftijd bereikt. Toch zijn wij een frisse afdeling. Dat komt onder meer omdat bij ons veel jongere vrijwilligers actief zijn.

Veel van onze vrijwilligers zijn ervaren evenementenhulpverleners. Je kunt ons onder meer tegenkomen tijdens Sail Kampen, Kerst in Oud Kampen en de Kamper Ui(t)dagen. Onze afdeling houdt zich niet alleen bezig met evenementenhulpverlening. Wij verzorgen ook EHBO-cursussen, hebben een jeugdgroep en gaan naar scholen om voorlichting te geven.

Wij hebben sinds 2020 een nieuwe bus. Die zetten we onder meer in tijdens evenementen. De cursussen worden gegeven in ons eigen gebouw aan de Wilhelminalaan 20. Dat is een oude school, dus bij uitstek geschikt voor EHBO-lessen. We hopen je daar snel te zien voor een EHBO-cursus.

Voor al deze activiteiten hebben we geld nodig. Wil je helpen? Maak dan actie aan voor de afdeling Kampen-IJsselmuiden op actievoorrodekruisijsselland.nl

Aart van der Maat
Voorzitter
Henrieke Eenkhoorn
Secretaris
Peter Born
Penningmeester
Jan Kattenberg
Bestuurslid

Wim Fidder
Bestuurslid
Coördinator opleidingen
Coördinator evenementen
Anita Pennekamp
Bestuurslid
Coördinator vrijwilligersmanagement
Jan Hofstede
Coördinator evenementen
Jan Kattenberg
Coördinator noodhulp
Axel Damming
Coördinator fondsenwerving
Hendri Kruiter
Coördinator fondsenwerving

Kom in contact

Contactformulier

Adres:
Wilhelminalaan 20
8262 DE Kampen

Vrijwilliger worden?

EHBO leren?