Deventer

Rode Kruis Deventer

Het Rode Kruis in Deventer bestaat uit enkele tientallen evenementen­hulpverleners en een klein, maar hecht team dat zich bezig houdt met fondsenwerving. Vooral de regelmatig gehouden boekenmarkt is een groot succes. Bestuurlijk valt het Rode Kruis Deventer onder Rode Kruis IJsselland. Een klein kernteam houdt zich bezig met de dagelijkse gang van zaken in Deventer.

Je komt ons tegen bij grote evenementen waar we al jaren EHBO leveren. Denk aan het Stadsfestival, de IJsselloop, de Paaskermis, Zomerkermis en de Bathmense kermis. Daarnaast kun je onze hulpverleners ook vinden op grote kleine evenementen in de regio en op landelijke evenementen. Zo zijn er altijd wel evenementenhulpverleners uit Deventer aanwezig op de Nijmeegse Vierdaagse en de Zwarte Cross.

Onze afdeling heeft een zeer lange geschiedenis. De afdeling is opgericht in 1867! Sinds 2020 richt de afdeling Deventer zich voornamelijk op EHBO en evenementenhulp. Met cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen. Organiseer je een evenement? Dan komen we graag hulp verlenen.

Paulien Huizinga
Voorzitter
Ronald Lansink
Algemeen Coördinator Evenementen
Patrizia Knevel
Vrijwilligersmanagement
Wim Jansen
Coördinator fondsenwerving / Lectuur project

Marko Faas
Communicatie / PR
Cees van der Lelij
Externe relaties

Kom in contact

Contactformulier

06 2931 6430

   facebook.com/rkdeventer

Tijdelijk adres:
Wechelerweg 41
7433 PZ Schalkhaar
Het kantoor is geopend na afspraak.

LET OP: Je kunt hier geen boeken afleveren!
We zijn te gast bij scoutinggroep Dr. Ariëns Buette.
We zoeken een nieuw onderkomen.
Misschien weet je iets voor ons? Neem contact op!

Vrijwilliger worden?

EHBO leren?