Rode Kruis Leidschendam-Voorburg

Rode Kruis locatie Leidschendam-Voorburg bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Met hun inzet kunnen we steeds meer mensen en organisaties in de gemeente blijven ondersteunen. Met EHBO-cursussen, hulpverlening bij evenementen, hulp om de zelfredzaamheid te vergroten en diverse workshops.
Dit​ kunnen we alleen blijven doen met steun van mensen zoals jij. Kom in actie en word vrijwilliger steun ons werk met een gift.

Bestuur en coördinatoren Leidschendam-Voorburg

Voorzitter​ (interim)
Nicole Veenstra

​Secretaris
Nicole Veenstra

Planning en control
Cees Bol

​Zelfredzaamheid / Sociale Hulp
vacature

​Evenementenhulp en Opleidingen
Jan Boerefijn

Communicatie
Wilma van der Ham

Kom in contact

Stuur een e-mail »

070-3864166

Herenstraat 165
2271 CE VOORBURG

Dependance Leidschendam

Duivenvoorde 262
2261 AN LEIDSCHENDAM

KvK 40409352
IBAN NL88 RABO 0153 1852 36

Vrijwilliger worden?

Wil jij als vrijwilliger aan de slag in Leidschendam-Voorburg? Bekijk onze vacatures en ga aan de slag bij jou in de buurt.

Dit doen we

Dit doen we in Leidschendam-Voorburg

Voor een cursus Eerste Hulp en Reanimeren of Eerste Hulpverlening bij een evenement kun je bij ons terecht. Om mensen langer veilig thuis te laten wonen organiseren we – in samenwerking met andere organisaties – themabijeenkomsten over onderwerpen als veiligheid, gezondheid, het inschakelen van hulp. Daarnaast geven we cursussen voor het goed gebruiken van digitale hulpmiddelen​, beweegtraining voor ouderen en mindfulness.
Onze contactcirkel biedt dagelijks contact en is een check of alles nog goed gaat.
Het Rode Kruis in Leidschendam-Voorburg doet meer dan je denkt!

EHBO cursussen

EHBO- en reanimatiecursussen in Leidschendam-Voorburg

Weet jij wat je moet doen bij bewusteloosheid of een hersenschudding? Kun jij jouw kind, vader, moeder of collega helpen als dat nodig is? Zorg dat je weet wat je moet doen!​ Bij een ongeval ben jij er immers als eerste bij. Snelle hulpverlening staat of valt met goede EHBO-kennis. Met cursussen op maat bij het Rode Kruis in Leidschendam-Voorburg en met onze EHBO-app willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten hoe ze een ander kunnen helpen in een noodsituatie. Immers, iedereen is erbij gebaat dat zoveel mogelijk mensen anderen kunnen helpen bij ongevallen.

Vacatures

Solliciteer op onze vacatures

Onze Rode Kruis-locatie organiseert de EHBO bij grotere evenementen, lezingen, fondsenwervende acties, voorlichtingsdagen, EHBO cursussen en workshops.

Meedoen? Bekijk onze vacatures.

X
- Enter Your Location -
- or -
×