Locatie Noord Oost Veluwe

Rode Kruis Noord Oost Veluwe

De Rode Kruislocaties Hattem-Wapenveld en Heerde-Epe zijn officieel per 1 januari 2020 samengevoegd tot de nieuwe locatie Noord Oost Veluwe. Daarmee wordt een groot gebied bediend: vanaf Vaassen, Emst via Epe en Heerde, naar Wapenveld en Hattem.

Locatie Noord Oost Veluwe staat met een groep van ca. 70 enthousiaste vrijwilligers klaar om de plaatselijke bevolking te helpen met evenementenhulp, diverse soorten EHBO-opleidingen of voor een reanimatiecursus. Ook een vergaderlocatie behoort tot de mogelijkheden.

Door regelmatig trainingen te volgen houden wij onze eigen kwaliteit op een goed niveau. Daarbij wordt de locatie ondersteund door de inzet van het Rode Kruis op landelijk niveau, dat diverse materialen ontwikkelt en ter beschikking stelt om die kwaliteit te waarborgen.

Omdat we midden in de samenleving staan, werken we als locatie ook nauw samen met andere organisaties, zoals de brandweer, politie, gemeente, etc.

Onze locatie beschikt over twee eigen gebouwen, namelijk in Hattem en in Epe, waar we zeer regelmatig trainingen en workshops verzorgen. Tegen geringe kosten stellen we deze twee gebouwen ook beschikbaar voor derden.

Voor noodhulp ter plekke beschikken wij over uitstekend materiaal zoals een ambulance (als mobiele hulppost), een grote tent en diverse andere voorzieningen.

Wil je meer informatie of heb je een hulpvraag, dan komen wij graag in contact.

Contactformulier

van Galenstraat 40
8051 VC HATTEM

Lohuizerweg 18-1
8162 EX Epe