Nieuwsbericht

Rode kruis trots; 2 jubilarissen

Nieuws uit: Noord Oost Veluwe

Het Rode Kruis, daar krijg je energie van. En je doet zo dankbaar werk!
Dat zijn de voornaamste redenen dat onderstaande jubilarissen het zonder merkbare moeite volhouden. En al heel lang. Daar zijn we ongelooflijk trots op als afdeling Noord Oost Veluwe.
Everdien Lijn is gehuldigd voor ruim 30 jaar trouwe dienst. Gestart als vrijwilliger evenementenhulp. Daarnaast behulpzaam bij de collecte en haar passie: sociaal vervoer. In de coronatijd vooral mensen naar test- en vaccinatiestraten brengen die zelf geen vervoer hebben.
Martin Keijl viert zijn 20 jarige jubileum. Martin is een zeer ervaren evenementen hulpverlener, maar ook bevolkingszorg. En is graag een biker bij de evenementen zodat hij snel ter plaatse is om hulp te verlenen. Gelukkig na een uitstapje in de afdeling Den Haag, gelukkig weer terug in onze ploeg.
Everdien en Martin: hartelijk bedankt voor jullie jarenlange inzet!
Vrijwilliger zijn bij het Rode Kruis haalt je uit je dagelijkse werk en biedt mogelijkheden om andere terreinen te leren. Natuurlijk helpt de gratis EHBO training. Maar ook in een evenemententeam organiseren van de hulpverlening. Kortom, je krijgt een nieuwe kijk op de zaak.

Samen maken we een verschil

Nieuwsbrief ontvangen?

X
- Enter Your Location -
- or -
×