Cursus EHBO

EHBO-cursussen

Klaar voor het nieuwe sportseizoen met EHBO

Maak jouw voetbalclub ready voor het seizoen. Met de juiste middelen en materialen in huis, kan je snel en goed eerste hulp verlenen bij sportblessures. Zijn de spullen om EHBO te verlenen aanwezig op jouw club, weet je waar alles ligt én hoe je het moet gebruiken? Om er zeker van te zijn dat je niks over het hoofd ziet, vind je hier een handige checklist die op geen enkele club mag ontbreken.

30%

van de sportblessures ontstaat tijdens veldvoetbal

Met deze EHBO-checklist maak je jouw club helemaal klaar voor een veilig sportseizoen

EHBO-cursussen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet jij wat je moet doen bij bewusteloosheid of een hersenschudding? Kun jij jouw kind, vader, moeder of collega helpen als dat nodig is? Zorg dat je weet wat je moet doen. Bij een ongeval ben je er immers als eerste bij.

Wij bieden je een groot aanbod van EHBO-cursussen e​n voorlichting in Amsterdam-Amstelland.

Vragen? Neem contact op via ehbo.amsterdam@redcross.nl

Vanaf 1 juli 2020 is het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland weer gestart met het organiseren en aanbieden diverse EHBO-cursussen.

In verband met Covid-19 zijn de cursussen volledig aangepast aan de richtlijnen van het RIVM. Er wordt gewerkt in kleinere cursusgroepen en met in acht neming van de 1,5 meter afstand. Zo zorgen we ervoor dat de algemene hygiëne gewaarborgd blijft en cursisten veilig EHBO vaardigheden kunnen oefenen.

Bekijk het gevarieerde aanbod van onze EHBO en reanimatie cursussen op onze landelijke webshop: https://shop.rodekruis.nl/

7,6 mln

ongevallen per jaar in Nederland