Cursus EHBO

EHBO-cursussen

Klaar voor het nieuwe sportseizoen met EHBO

Maak jouw voetbalclub ready voor het seizoen. Met de juiste middelen en materialen in huis, kan je snel en goed eerste hulp verlenen bij sportblessures. Zijn de spullen om EHBO te verlenen aanwezig op jouw club, weet je waar alles ligt én hoe je het moet gebruiken? Om er zeker van te zijn dat je niks over het hoofd ziet, vind je hier een handige checklist die op geen enkele club mag ontbreken.

30%

van de sportblessures ontstaat tijdens veldvoetbal

Met deze EHBO-checklist maak je jouw club helemaal klaar voor een veilig sportseizoen

EHBO-cursussen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet jij wat je moet doen bij bewusteloosheid of een hersenschudding? Kun jij jouw kind, vader, moeder of collega helpen als dat nodig is? Zorg dat je weet wat je moet doen. Bij een ongeval ben je er immers als eerste bij.

Wij bieden je een groot aanbod van EHBO-cursussen e​n voorlichting in Amsterdam-Amstelland.

Vragen? Neem contact op via ehbo.amsterdam@redcross.nl

Vanaf 4 december 2021 worden de EHBO-cursussen van het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland tijdelijk stilgelegd. De reden hiervoor is dat ons district zich de komende tijd gaat richten op het verlenen van noodhulp.

Per 1 maart 2022 verwachten wij weer van start te kunnen gaan met de EHBO-cursussen.

Op de Rode Kruis webshop vindt u locaties waar u nog wel een Rode Kruis EHBO-cursus kunt volgen.Ga naar https://shop.rodekruis.nl/ voor het gevarieerde aanbod aan EHBO en reanimatiecursussen.

7,6 mln

ongevallen per jaar in Nederland