Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Overige manieren van steunen Fundrunner: doneren zonder dat het iets kost

Fundrunner: doneren zonder dat het iets kost

​Het Rode Kruis steunen zonder dat het iets kost. Dat kan zelfs wandelend of fietsend. Met Fundrunner. Dat is gezond bewegen én geld verdienen voor het Rode Kruis zonder dat je het merkt.

Wandel jij vier keer op een dag met de hond, fiets je regelmatig naar het werk, loop je af een toe een rondje hard of ben je als vrijwilliger vaak met een rolstoeler op pad? Dan leg je misschien aardig wat kilometers af. Deze kilometers kun je omzetten in een donatie aan het Rode Kruis zonder dat het je één cent kost. 

Hoe werkt Fundrunner?

Met Fundrunner kun je jouw kilometers laten sponsoren door een van de aangesloten bedrijven. Download de gratis Fundrunner app op jouw smartphone. Selecteer jouw activiteit, het Rode Kruis als goed doel en een sponsor. Vervolgens maak je je kilometers. Als je klaar bent zet je Fundrunner uit en post je een bericht op jouw social media account. Daarna zet de sponsor die je gekozen hebt jouw kilometers om in een donatie.

Doneren met voordeel

Elke kilometer is  geld waard en alle kleine beetjes samen vormen aan het einde van het jaar één grote donatie aan het Rode Kruis. Met Fundrunner kun je bovendien gebruik maken van leuke voordelen van de sponsors. Shop bijvoorbeeld met 10% korting bij Plutosport.

Download gratis de Fundrunner-app

Fundrunner is gratis beschikbaar voor Android via de Google Play Store​ en voor i​Phone via de iTunes store​. ​​​​​