Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Hulp in Nederland Noodhulp Evenementenhulp Medische dienst evenementen

Medische dienst evenementen

Organiseer je een evenement en dien je daarvoor medische zorg in te schakelen? ​Het Rode Kruis biedt een compleet pakket van medische zorg bij evenementen. ​

MD-klein.jpg
website.jpg

De medische dienst van het Rode Kruis levert medische zorg bij evenementen. Aanvullend op onze eerste hulpverleners kunnen (gespecialiseerde) verpleegkundigen, artsen en chauffeurs worden ingezet om complexe hulpvragen te beoordelen en te behandelen. Er wordt gewerkt met diverse zorgniveaus, waaronder ambulancezorg, acute zorg en huisarts- en sportgeneeskundige zorg.

Onze professionals met ervaring in de (spoedeisende) gezondheidszorg en ons materiaal voldoen aan de geldende professionele standaarden. Daarmee is de kwaliteit van onze medische ondersteuning tijdens uw evenement gewaarborgd.

willem-klein.jpg

Medische dienst van het Rode Kruis zoekt zorgprofessionals

De Medische Dienst bestaat uit verpleegkundigen, artsen, ambulancechauffeurs en fysiotherapeuten. Ben jij zo'n zorgprofessional? Dan kunnen wij je hulp bij onze Medische Dienst goed gebruiken.

Hoe ziet jouw inzet eruit?
Je inzet is natuurlijk puur afhankelijk van je beschikbaarheid. Het Rode Kruis werkt met een handige planningstool waar jij ook toegang toe krijgt zodat het eenvoudig is om aan te geven of en wanneer je ingezet kunt worden op een evenement.

Wat krijg je ervoor terug?

Een leuke ervaring in de praktijk en samenwerking met kundige collega vrijwilligers. Daarnaast bieden we je goede ondersteuning, professioneel materiaal, een vrijwilligers verzekering en (reis)kostenvergoeding.

Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:
Vrijwilligers