Nederlandse Rode Kruis
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2016 Word vrijwilliger bij 3FM Serious Request

Word vrijwilliger bij 3FM Serious Request

​​Het Rode Kruis zoekt het hele jaar door vrijwilligers voor 3FM Serious Request. Vind jij het leuk om je vrijwilliger in te zetten in de aanloop of tijdens de actieweek, meld je dan aan!

Artikel delen?

brievenbus.jpg

3FM Serious Request promotievrijwilliger 
In de aanloop naar 3FM Serious Request zoekt het Rode Kruis vrijwilligers die gastlessen en/of presentaties willen geven bij scholen en/of bedrijven. Je wordt getraind over het thema van 2017 en het evenement in zijn algemeen. 

Daarnaast ontvang je ook een presentatietraining. Het is een afgebakend project van 4 maanden (september t/m december) waarin je flexibel wordt ingezet en altijd bij jou in de buurt. Meer weten en/of je inschrijven kan hier 

Vrijwilligers tijdens de actieweek
Tijdens de actieweek van 18-24 december zijn er vrijwilligers nodig op en rond het plein waar het Glazen Huis staat. Je kan ingezet worden bij de brievenbus, om de mensen die willen doneren in goede banen te leiden, maar ook zijn er vrijwilligers nodig in het callcenter, bij de cheque box als mensen een cheque inleveren en een video komen opnemen. 

Er is genoeg te doen in Apeldoorn in de week voor Kerst. Lijkt het jou leuk om hier een bijdrage aan te hebben, laat dan via dit formulier​ jouw gegevens achter. In november start de aanmelding en dan ontvang je een mail van ons om je in te schrijven voor de diverse functies.