Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zwolle Dit doen we Eerste hulp Eerste Hulp bij Evenementen

Eerste Hulp bij Evenementen

EHBO ondersteuning

Organiseert u een festival, wandeltocht, groot sportevenement, braderie of ander evenement dan staan onze hulpverleners klaar om er samen met u een geslaagd en vooral veilig evenement van te maken.

Welke hulp hebt u nodig?​

Overal kan er iets mis gaan: iemand verstuikt een enkel of komt in gedrang
terecht en krijgt ademhalingsproblemen. Valt of raakt gewond bij een vechtpartij. Daarom is bij evenementen de aanwezigheid van een Eerste Hulp team nodig.
Elk evenement is anders en vraagt om een ander soort eerste hulpverleners. Graag kijken wij samen met u wat voor hulpverleners het beste bij uw evenement past. Heeft u vragen over onze diensten neem dan gerust contact met ons op via ehboafdelingzwolle@rodekruis.nl.

Bike Team

Bike team​Het Rode Kruis Zwolle beschikt sinds kort over een Bike Team. Dit zijn eerste hulpverleners die zich snel kunnen verplaatsen over het terrein met een fiets. Deze hulpverleners hebben een uitgebreide training gevolgd bij de Politie, zodat zij zich op een snelle, verantwoorde maar vooral ook veilige manier naar het plek van het ongeval kunnen begeven. Wilt u meer informatie over het Bike Team, ​​neem dan contact met ons op via ehboafdelingzwolle@rodekruis.nl

Hulpverlening aanvragen

Wilt u hulpverlening aanvragen voor uw evenement, dan kunt u dat doen door het volgende formulier in te vullen:

Graag zien we u aanvraag tegemoet.