Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zwolle Actueel Nieuws Serious Request ook in Zwolle
19 december 2011 |

Serious Request ook in Zwolle

 
Update  
Vrijdag 16 december is door de burgemeester de twitteractie gestart. Tijdens het ijsbeeldenfestival is de mogelijkheid gestart om te retweeten. Er waren ondernemers  aanwezig die de tweet flink hebben doorgestuurd.
 
Afgelopen zaterdag hebben we met 5 enthousiaste collectanten in de achtertuin van het Vliegerhuys en in de binnenstad van Zwolle gecollecteerd voor Serious Request.

De  collecte is een succes geworden. In totaal is er ruim 340 euro opgehaald. Dit bedrag wordt samen met het bedrag dat door de twitteractie is opgehaald overgemaakt naar giro 661. Dit alles ter ondersteuning van moeders in oorlogs- en conflictsituaties.
 
Bericht van 17 december
 
De burgemeester begint in samenwerking met het Rode Kruis te Zwolle een twitteractie om geld in te zamelen voor 3FM's Serious Request. Wij spraken met Simon Mars Coördinator taakveld fondsenwerving.
Zie het filmpje op  YOUTUBE:
 
Zaterdag 17 december gingen de organisatoren de stad in 
om te collecteren en op zoek naar sponsoren voor de twitteractie. 
Met het geld dat wordt  ingezameld  steunt u de  landelijke actie
 
 
 
 

Sponsorloop 
Zoals inmiddels bekend organiseert Zilveren Kruis Achmea op dinsdag 20 december een sponsorloop. Vrijwilligers van het Rode Kruis afdeling Zwolle kunnen daar aan mee doen. Zij kunnen dit uit eigen initiatief doen. Dit jaar haken wij hier geen aanvullende activiteiten aan. Vrijwilligers kunnen zich via www.metersvoormamas.nl inschrijven. Meedoen kan door hard te lopen of wandelen.
 
Wilt u zich aanmelden als sponsor of heeft u vragen, neem dan contact op met: