Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zwolle Actueel Nieuws Rode Kruis Zwolle viert 100-jarig jubileum!
18 september 2014 |

Rode Kruis Zwolle viert 100-jarig jubileum!

Het Rode Kruis afdeling Zwolle heeft op 21 augustus 2014 de mooie leeftijd van 100 jaar bereikt. Om dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan staan er een aantal feestelijke gelegenheden op de planning. 


Meevaren met de bekende ‘ms J. Henry Dunant’
Op zaterdag 11 en zondag 12 oktober a.s. kunt u meevaren op ms J. Henry Dunant. Iedereen is uitgenodigd om zich hiervoor aan te melden. Neem dus uw familieleden, kennissen, vrienden en buren mee om op dit – na de Batavia – meest bekende schip van Nederland te varen.
Op zaterdag 11 oktober vaart het schip van de Brug in Kampen om 13.00 uur naar Zwolle. Het schip komt aan in Zwolle rond de klok van 15.30 uur. Aanlegplaats is de Pr. Margriethaven (Holtenbroek). Op zondag 12 oktober vertrekt de ms J. Henry Dunant om 12.30 uur naar Kampen en zal daar rond 15.00 uur weer aanmeren. Per tocht betaalt u slechts € 7,50 inclusief een kopje koffie met iets lekkers erbij.

Naast bovenstaande feestelijke dagen organiseert het Rode Kruis Zwolle een besloten feestavond voor alle 150 vrijwilligers. Om hen te bedanken voor hun inzet worden zij op 11 oktober in het zonnetje gezet op ms J. Henry Dunant.

Geïnteresseerd meevaren met de J. Henry Dunant?
Mocht u zin hebben in een dagje uit geef u dan snel op voor de bootvaart! U kunt een e-mail sturen naar jubileum@rodekruis-zwolle.nl waarin u uw naam en adres, telefoonnummer en e-mailadres vermeldt. Bellen met het secretariaat kan ook op 038-4525862 (maandag hele dag en donderdag tot 12.30 uur). Na uw aanmelding ontvangt u begin oktober per post uw toegangskaart(en) voor de jubileumvaarten. ​