Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zwolle Actueel Nieuws Rode Kruis Zwolle haalt 1700 euro op voor Serious Request
22 december 2013 |

Rode Kruis Zwolle haalt 1700 euro op voor Serious Request

De brei-actie van het Zwolse Rode Kruis heeft 1700 euro opgebracht. De opbrengst, die boven verwachting is, heeft het bedrag van vorig jaar overtroffen. Van de opbrengst is ruim 1100 euro te danken aan de gulle giften van het winkelend publiek, 450 euro aan verkopen en ruim 150 euro van de supporters van PEC Zwolle die op het punt stonden om een lange reis naar Rotterdam af te leggen. De jongste vrijwilliger van dit jaar, Talitha Marijanan (15 jaar), overhandigt maandag 23 december de cheque aan het Glazen Huis in Leeuwarden

.

Bedankt
Initiatiefneemster en organisator Esra Deuling bedankt alle (brei)vrijwilligers voor hun bijdrage en in het bijzonder de breivrijwilligers van het Gezondheidshuis in Stadshagen voor de unieke kindermutsjes. Ook gaat er een speciale dank uit naar de sponsoren: Brasserie ‘Het Vliegerhuys’, NetZoDruk, Praxis, Partyverhuur, Tosti World, Twinkel Kidz, Mc Donalds. Cartaluce verpakkingen en 123envelop.com (Minigrip Nederland) en Rob Hofstede Autotechniek , voor het mede mogelijk maken van deze actie. De niet verkochte artikelen worden gedoneerd aan stichting KICI.

Op de foto: (van links naar rechts)
Talitha Marijanan, Ruud Vergroesen, Diny Doeleman, Gerda van den Hof, Joke Scholten, Thomas Vlieger (Vliegerhuys), Esra Deuling, Leen & Trees Hordijk, Yvonne Bosman, Arjan Kok (Fietsjoe Zwolle), Ebru Yildiz, Ria Haverkamp, Aranka Rutgers, Marjolein Riphagen.