Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zwolle Actueel Nieuws Nieuwe penningmeester de heer Ruud Vergroesen
19 april 2012 |

Nieuwe penningmeester de heer Ruud Vergroesen

​Mijn naam is Ruud Vergroesen. Ik woon sinds 1980 met mijn vrouw en dochter in Zwolle. Ik ben ICT professional en was onder meer 14 jaar hoofd Automatisering in ziekenhuis en verpleeghuis De Weezenlanden, en daarna 12 jaar ICT manager bij Pacton in Ommen.

Door de recessie is dit bedrijf indertijd failliet gegaan en heb ik een jaar als Hoofd ICT bij OIM Orthopedie in Assen en een jaar bij Rollecate in Staphorst gewerkt.
Daarnaast was ik de afgelopen 15 jaar actief in verschillende bestuursfuncties bij een grote Scoutinggroep in Zwolle-Zuid; en was daarbij verantwoordelijk voor financiën, ledenadministratie, fondsenwerving en vergunningen.

Toen ik in december de vacature voor penningmeester voor de afdeling Zwolle van het Rode Kruis zag, heb ik direct gereageerd.
Ik wil een maatschappelijke bijdrage leveren aan  organisaties waar mijn hart ligt én die een binding met de stad Zwolle hebben.
Ik ken het Rode Kruis vanzelfsprekend van de internationale noodhulp, de avond-4daagse,  van de collecte bussen, en omdat mijn zus in het voormalige Rode Kruis ziekenhuis in Den Haag werkt.
Daarom wil ik mij graag in het bestuur van de afdeling Zwolle in gaan zetten.