Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zwijndrechtsewaard Actueel Nieuws Word collectant in de Zwijndrechtse Waard
26 februari 2011 |

Word collectant in de Zwijndrechtse Waard

Geef aan de collectant!

Als we ons werk ook in de toekomst willen blijven doen, hebben we voldoende geld nodig. Juist daarom is de collecteweek zo belangrijk. Hopelijk draagt u ook uw steentje bij als de collectant bij u voor de deur staat. U steunt daarmee ons internationale werk, maar ook mensen bij u in de buurt.

Word collectant!

Al met een paar uurtjes tijd kunt u iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant!
Ieder jaar in de maand juni organiseren we onze Nationale Collecteweek met de hulp van onze coördinatoren en ruim 28.000 Rode Kruis collectanten! Door hun tomeloze inzet wordt er ieder jaar weer veel geld opgehaald voor de hulpverlening van het Rode Kruis. En u kunt ook helpen!
collecteren

Nog steeds nieuwe collectanten gevraagd

Voor de collecte in 2011 wil de afdeling Zwijndrechtsewaard weer een uitbreiding met +/- 25 collectanten proberen te realiseren. U kunt zich nu reeds aanmelden via deze link  "Aanmelden collectant". Bellen mag natuurlijk ook: Leny Beerentemfel 078 610 02 82.

Ook heeft het Rode Kruis coördinatoren nodig. Het Rode Kruis werkt met coördinatoren op wijkniveau. De tijdsinvestering is de weken naar de collecte toe 2 tot 4 uur per week. Voor de coördinator op wijkniveau bent u in de maanden mei-juni actief. Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan mag u vanzelfsprekend contact opnemen met de afdelingscoördinator. Zie hieboven.

De opbrengst wordt goed besteed

Een deel van de opbrengst van de collecte komt rechtstreeks ten goede aan de activiteiten van het Nederlandse Rode Kruis afdeling Zwijndrechtsewaard, o.a. voor sociale hulp en vakantieprojecten. De rest wordt via het hoofdbureau besteed aan landelijke - en internationale hulp.