Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zoetermeer Actueel Nieuws Word collectant voor het Rode Kruis in Zoetermeer!
10 mei 2011 |

Word collectant voor het Rode Kruis in Zoetermeer!

Zoetermeer, 4 mei 2011 - De nationale collecteweek van het Nederlandse Rode Kruis vindt plaats van 19 t/m 25 juni. Om tijdens deze week zoveel mogelijk mensen te bereiken zijn veel helpende handen nodig. Al met een paar uurtjes tijd kunt u iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant! Loopt u mee?
 
Dankzij de inzet van duizenden collectanten voor het Nederlandse Rode Kruis is het mogelijk om directe hulp te geven aan mensen die dat hard nodig hebben. Om deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten is de opbrengst van de collecteweek erg belangrijk. De opbrengst komt namelijk 100% ten goede aan het werk van de lokale Rode Kruis afdeling.
 
De opbrengst van de collecteweek in Zoetermeer en Benthuizen is bestemd voor een nieuwe activiteit: duofietsen. Samen fietsen is gezond en gezellig. Maar niet iedereen heeft de gelegenheid om zelfstandig op de fiets te stappen,
bijvoorbeeld door een lichamelijke of verstandelijke beperking. Vrijwilligers van het Rode Kruis, afdeling Zoetermeer-Benthuizen gaan daarom graag samen met deze mensen een stukje fietsen. Om deze activiteit op te zetten, hebben wij een (aantal) tandem fiets(-en) nodig.
 
GeĂ¯nteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar fondsen@rodekruiszoetermeer.nl of te bellen naar 079 3163804.
 
Dank alvast voor uw betrokkenheid!
​