Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zoetermeer Actueel Nieuws Word collectant voor het Rode Kruis in Zoetermeer
7 mei 2013 |

Word collectant voor het Rode Kruis in Zoetermeer

De Nationale collecteweek van het Nederlandse Rode Kruis vindt plaats van 9 t/m 15 juni. Om tijdens deze week zoveel mogelijk mensen te bereiken zijn veel helpende handen nodig. Al met een paar uurtjes tijd kunt u iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant! Loopt u mee?

Dankzij de inzet van collectanten voor het Nederlandse Rode Kruis is het mogelijk directe hulp te geven aan mensen die dat hard nodig hebben. Om deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten, is de opbrengst van de collecte week erg belangrijk.

De opbrengst van de collecteweek in Zoetermeer is bestemd voor een bijdrage in de kosten van de Bijzondere vakanties voor inwoners van Zoetermeer. Deze  vakanties zijn bedoeld voor mensen die vanwege ziekte, handicap, leeftijd of door sociale omstandigheden niet meer zelfstandig op vakantie kunnen. Voor deze weekvakanties zijn twee hotels en de boot J. Henry Dunant beschikbaar.
Door ons te helpen als collectant, geeft u iemand gelegenheid toch met vakantie te kunnen gaan!

U kunt zich als collectant aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@rodekruiszoetermeer.nl of te bellen: 079 – 316 38 04 of 06 404 77 054.