Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zoetermeer Actueel Nieuws Rode Kruis Zoetermeer neemt afscheid van activiteiten Benthuizen
30 december 2013 |

Rode Kruis Zoetermeer neemt afscheid van activiteiten Benthuizen

Door een gemeentelijke herindeling maakt Benthuizen per 1 januari 2014 deel uit van de gemeente Alphen aan den Rijn. Dit heeft ook gevolgen voor Rode Kruis-afdeling Zoetermeer-Benthuizen. In goed overleg met de afdeling Alphen aan den Rijn is besloten dat de soos in Benthuizen per 1 januari 2014 wordt overgedragen aan de afdeling Alphen aan den Rijn.​

Rode Kruis Zoetermeer
Dat betekent dat Rode Kruis Zoetermeer-Benthuizen per 1 januari 2014 doorgaat als Rode Kruis Zoetermeer. Alle communicatie-uitingen worden de komende tijd hierop aangepast.

Vertrouwde gezichten
De vrijwilligers van de soos in Benthuizen ‘verhuizen’ mee naar de nieuwe afdeling, dus voor de deelnemers verandert er weinig. Zij zien in de soos de zelfde vertrouwde gezichten terug. Alleen voor meer informatie of contact met het Rode Kruis kunnen zij vanaf 1 januari 2014 terecht bij Rode Kruis Alphen aan den Rijn.

Afscheid vrijwilligers
Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 9 januari neemt Rode Kruis Zoetermeer afscheid van de twee soos-vrijwilligers, die al meer dan dertien jaar betrokken zijn bij de afdeling. Wij wensen hen veel succes met de activiteiten die zij onder de vlag van Rode Kruis Alphen aan den Rijn zullen voortzetten.