Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zoetermeer Actueel Nieuws Gezocht: deelnemers soos
3 november 2014 |

Gezocht: deelnemers soos

​Rode Kruis Zoetermeer nodigt Zoetermeerders, die het leuk vinden om te handwerken, kaarten te maken of spelletjes te spelen uit om zich aan te melden voor de soos. Onder begeleiding van deskundige vrijwilligers wordt er volop geborduurd, gebreid, kaarten gemaakt of spelletjes gespeeld. Voor deelnemers een ideale manier om hun sociale contacten te onderhouden.

Tegenwoordig staan de kranten er vol van: de participatiesamenleving. Van mensen wordt verwacht dat zij langer thuis blijven wonen en de nodige zorg in hun eigen netwerk organiseren. Het Rode Kruis helpt hier bij. Tijdens de gezellige bijeenkomsten komen deelnemers bij elkaar, om onder het genot van een praatje en een kopje koffie of thee, hun hobby uit te oefenen. Dit werkt stimulerend en veel deelnemers kijken uit naar de soosbijeenkomsten.
Iedereen is welkom bij de soos van het Rode Kruis. Aanmelden is niet nodig. GeĂ¯nteresseerden kunnen gewoon binnenlopen bij een van de locaties:

  • Morgenster - Nassaulaan 11 (dinsdag 9:30u - 11:15u)
  • Bijdorp - Bijdorplaan 471-477 (woensdag 10:00u - 12:00u (2e, 3e en 4e woensdag van de maand))
  • Rokkeveen - Nathaliegang 79 (donderdag 10:00u - 12:00u (eens per twee weken)).

Meer informatie over de soosactiviteiten van het Rode Kruis is te vinden op www.rodekruis.nl/zoetermeer. U kunt ook contact opnemen met Riet Otte via 079 331 49 96 of zelfredzaamheid@rodekruiszoetermeer.nl.