Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zoetermeer Actueel Nieuws Rode Kruis zoekt bestuurslid Evenementenhulp
9 maart 2015 |

Rode Kruis zoekt bestuurslid Evenementenhulp

​Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Niet alleen ver weg, maar ook om de hoek. Een belangrijke activiteit van het Rode Kruis in Zoetermeer is het verlenen van eerste hulp bij evenementen.

​Bij een sportevenement, popfestival of braderie zijn veel mensen op de been. De eerstehulpverleners van het Rode Kruis weten precies wat ze moeten doen (en ook wat ze niet moeten doen!) als iemand gewond raakt. In de nieuwe strategie van het Rode Kruis neemt evenementenhulp een steeds belangrijker plaats in. Om deze reden is het Rode Kruis in Zoetermeer op zoek naar versterking van het bestuur met een bestuurslid Evenementenhulp. Dit bestuurslid heeft een belangrijke taak om het aantal organisaties dat gebruik maakt van de diensten van het Rode Kruis te vergroten en zorgt dat het aanbod aan evenementenhulpverlening aansluit bij de vraag binnen Zoetermeer.

Heeft u interesse? Kijk dan voor de volledige vacature op www.rodekruis.nl/zoetermeer/actueel/vacatures of neem contact op met de secretaris, dhr. H. van Kempen, via info@rodekruiszoetermeer.nl.