Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zoetermeer Actueel Nieuws Afscheid bestuursleden tijdens afdelingsraad
12 juni 2011 |

Afscheid bestuursleden tijdens afdelingsraad

De afdelingsraad kende een volle agenda en een hoge opkomst. De aanwezigen moesten zich uitspreken over een aantal wijzigingen in het bestuur en de jaarstukken over 2010 moesten worden vastgesteld.
 
Tijdens de afdelingsraad op 11 april 2011 heeft de afdeling afscheid genomen van twee bestuursleden: Jaap Kettenis, die de functie van penningmeester vervulde en Leo Knoester, die verantwoordelijk was voor Noodhulp.
 
Jaap heeft de functie van penningmeester vijf jaar vervuld. Hij had al eerder te kennen gegeven te willen stoppen, maar er was geen opvolger. Met de komst van Yde Bleeker was het Jaap wel gegund om af te treden. Hij blijft vrijwilliger bij onze afdeling.
 
Afscheid Jaap Kettenis 1.jpg
 
Leo heeft zich ruim een jaar ingezet als bestuurslid voor het taakveld Noodhulp. Door een drukke nieuwe baan bleef er te weinig van zijn tijd over voor zijn bestuurstaken en heeft hij besloten te stoppen als bestuurslid. Leo blijft wel betrokken bij de afdeling.
 
Afscheid Leo Knoester 1.jpg
 
Tevens heeft de afdelingsraad Joeke Houwaard en Natalie de Groot benoemd tot bestuurslid Vrijwilligersmanagement en Opleidingen (duo-functie) en Yde Bleeker als nieuwe penningmeester. Er bestaat een vacature voor de functie bestuurslid Noodhulp.
 
Verder stonden de jaarstukken van 2010 op de agenda. Na een toelichting van de voorzitter en een korte discussie met de leden, zijn de stukken zonder wijzigingen vastgesteld.
 
Aan het einde van de bestuursvergadering gaf Jan Albers een presentatie over Samen 1. Voor vrijwilligers is deze presentatie beschikbaar op intranet. De afdelingsraad werd afgesloten met een hapje en een drankje. De volgende afdelingsraad staat voorlopig gepland voor 24 oktober 2011.
‚Äč