Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zeeuws Vlaanderen Dit doen we Sociale Hulp

Sociale Hulp

Iedereen heeft behoefte aan menselijk contact. Alleen voor sommige mensen, zoals veel chronisch zieken en gehandicapten, is het hebben van contact niet vanzelfsprekend. Iedereen heeft er wel recht op, vindt het Rode Kruis. Vrijwilligers in heel Zeeuws Vlaanderen voegen dag in, dag uit de daad bij het woord. Op tal van manieren. Door een-op-een contact en door groepsgerichte activiteiten.
.
We gaan op vakantie
Een weekje er tussenuit, voor mensen met een chronische ziekte of handicap. Met alle noodzakelijke begeleiding en verzorging, in een van de geheel aangepaste vakantiehotels Valkenberg of IJselvliet of het vakantieschip Henri Dunant van het Rode Kruis.
Info bij dhr. Rinus van Leeuwen nrktnz@zeelandnet.nl
 
We gaan wel eens uit
Met elkaar winkelen, een museum bezoeken of de omgeving verkennen.Dat kan met onderandere een rondje Midden en West Zeeuws Vlaanderen.
 
We doen leuke dingen
Voor mensen die graag samen met anderen een hobby oppakken of ervaringen willen delen die in relatie staan tot een ziekte of handicap.

Benieuwd naar de activiteiten van het Rode Kruis in Midden en West Zeeuws Vlaanderen? Neem vrijblijvend contact op met Mw. Joke Annegarn. jannegarn@zeelandnet.nlDSC00006.jpg