Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zeeuws Vlaanderen Dit doen we

Speciale vakanties

Stichting Vakantieverblijf Gehandicapten
West Zeeuws-Vlaanderen -
Windekind

                                     
De Bungalows
 

 
De drie vakantiewoningen liggen in Nieuwvliet-Bad, een klein plaatsje in West Zeeuws Vlaanderen, tussen Cadzand en Breskens in de gemeente Sluis. Zeeuws Vlaanderen is gelegen in het uiterste zuid westen van Nederland omringd door de Westerschelde aan het noorden, de Noordzee in het westen en ten zuiden van Zeeuws Vlaanderen ligt België.

 

De drie vakantiewoningen zijn een onderdeel van een bungalowpark dat direct achter de duinen ligt. In het park is aanwezig een hotel met alle faciliteiten, een bakker, winkeltje en frituur. In de naaste omgeving supermarkt, zwembad en restaurants.
De bungalows zijn aan elkaar gebouwd en kunnen als geheel maar ook apart worden gebruikt. Iedere woning beschikt over een goed toegankelijk terras en tuin. Het strand achter de duinen met zicht op de Noordzee en het begin van de Westerschelde en bij helder weer ook de kust van Walcheren is bij eb erg breed.

Door middel van een speciale pas van Rijkswaterstaat kan gebruik worden gemaakt van de eigen auto om over de zeewering tot aan het strand te komen.De bungalows zijn ruim van opzet en geschikt voor 7 personen (dus geschikt voor groepen tot 21 personen) met op de begane grond een tweepersoonskamer met hoog-laag bed en een kleine slaapkamer, eveneens met hoog-laag bed. De badkamer is voorzien van verhoogde W.C. met wegklapbare armsteunen, douchematras, wegklapbare douchestoel en verlaagde wastafel eveneens is aanwezig doucherolstoel en po rolstoel. In de tweepersoons slaapkamer en douche is een alarm. Op aanvraag zijn beschikbaar 2 passieve tilliften en 1 actieve lift.

   
~


Op de bovenverdieping zijn twee tweepersoonskamers met gewone bedden, een toilet, wastafel/douche bereikbaar met een gemakkelijke trap. In de open keuken, is in twee bungalows het aanrechtblad in hoogte verstelbaar. Verder aanwezig, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron en verder alle keukenbenodigdheden.In de kamer een kleuren TV, radio cassette cd speler.
Kortom alles wat voor een prettig verblijf nodig is.Het adres van de vakantiebungalows is:
WINDEKIND
  Lamsoor 10. 10a. 10b.
4504 RP Nieuwvliet.
                                Routebeschrijving.

             
Komende uit de richting Bergen op Zoom.
 
Bij Goes de richting Terneuzen kiezen (via de Westerschelde tunnel, tol),

Na het verlaten van de tunnel, richting Breskens. Juist voor Breskens (rotonde) richting Groede, Nieuwvliet.
Bij Nieuwvliet, eerste rotonde, rechts af (Bavodijk),na ongeveer 1 km links af, richting park St. Pierre Nieuwvliet-Bad.
Na ongeveer 2 km park St. Pierre, bordjes WINDEKIND volgen.

                                                      
Via België.
Expresweg Antwerpen-Knokke-Heist. Bij Maldegem richting Aardenburg-Oostburg-Zuidzande. Na Zuidzande ± 2,5 km op rotonde rechtsaf richting Nieuwvliet. Bij Nieuwvliet 2e rotonde linksaf (Bavodijk), na ongeveer 1 km links af, richting park St. Pierre Nieuwvliet-Bad.
Na ongeveer 2 km park St. Pierre, bordjes WINDEKIND volgen.