Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zaligheden Wat kunt u doen Nalatenschappen

Nalatenschappen

'Elke gift uit elke nalatenschap maakt verschil!'

Uw nalatenschap en het Rode Kruis
Wellicht houden vragen rond uw nalatenschap u al enige tijd bezig: Wat moet ik regelen? Wie wil ik begunstigen in mijn testament? We informeren u hierbij graag over de mogelijkheden om na te laten aan het Rode Kruis. Wij informeren u over de verschillende mogelijkheden om het Nederlandse Rode Kruis te begunstigen in uw testament.

Als u besluit  afdeling De Zaligheden te begunstigen in uw testament, wilt u dit dan met name omschrijven. Vervolgens gebruikt de afdeling De Zaligheden deze gelden dan ook alleen voor plaatselijke activiteiten/projecten. We zijn dankbaar dat mensen ons werk op deze bijzondere manier willen steunen. Iedere nalatenschap, of een deel daarvan, levert een onschatbare bijdrage aan het verminderen van pijn, honger en verdriet op deze wereld en 'om de hoek'.

Legaat

Indien men een legaat wil bestemmen voor de Afdeling De Zaligheden, dan dient men dit met name te omschrijven bij uw notaris. Vervolgens gebruikt de afdeling deze gelden dan ook alleen voor plaatselijke activiteiten/projecten.
Wilt u meer weten over nalatenschappen, dan kunt u kijken op www.nalaten.nl.