Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Weststellingwerf Wat kunt u doen Steun het Rode Kruis Weststellingwerf

Steun het Rode Kruis Weststellingwerf

Voor bedrijven en particulieren zijn er verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Zo kunt u als bedrijf een van onze projecten sponsoren. Als particulier kunt u donateur worden, een gift geven tijdens de collecteweek of vrijwilliger worden voor het Rode Kruis Weststellingwerf.
  
Informatie voor bedrijven
Wilt u meer informatie hoe u ons als bedrijf kan steunen? Neem dan contact op met secretariaat, Nederlandse Rode Kruis afdeling Weststellingwerf.​
 
Particulieren
Donateur/lid
Als donateur van het Rode Kruis schenkt u maandelijks een vast bedrag. Tevens kunt u er voor kiezen om ieder kwartaal ons magazine te ontvangen om op de hoogte te blijven van onze acties. Zo weet u exact wat er met uw gift gebeurt. Wilt u inspraak hebben in onze algemene ledenvergadering, dan kunt u ervoor kiezen lid te worden. De aanmelding verloopt via de landelijke organisatie van het Rode Kruis. Klik hier om het formulier in te vullen.
 
Vrijwilliger
Er zijn een heleboel taken die vrijwilligers kunnen uitvoeren voor het Rode Kruis Weststellingwerf. Zoals vrijwilliger Eerste Hulpverlener. Actuele vacatures vind je hier of maak een afspraak voor een intakegesprek om te kijken welke functie het beste bij jou past.
 
Collecteweek
De collecteweek van het Nederlandse Rode Kruis vindt ieder jaar plaats in de maand juni. Er wordt jaarlijks weer een heleboel geld opgehaald. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de collectanten. De aankomende collecteweek is van 9 t/m 15 juni 2013. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collectanten.

Legaten
Het Nederlandse Rode Kruis is net als andere Goede Doelen mede afhankelijk van inkomsten uit nalatenschappen. Daarom zijn we ook blij met het feit dat de overheid het schenken aan Goede Doelen stimuleert met onder meer een gunstige successieregeling. Voor mensen die een hechte band met Weststellingwerf hebben, bijvoorbeeld omdat ze hier geboren zijn of al lang wonen kan dit een mooie manier zijn om iets na te laten.​