Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Westland Wat kunt u doen Bedrijven

Bedrijven

Het Rode Kruis heeft een ijzersterk imago. Het heeft bij het Nederlandse publiek een naamsbekendheid van bijna 100%. Men vindt het Rode Kruis noodzakelijk, actief en eerlijk. Het Rode Kruis is bovendien een bijzonder veelzijdige organisatie met een grote diversiteit aan projecten en activiteiten.
 
Het Nederlandse Rode Kruis heeft het bedrijfsleven hard nodig. Realisatie van het grote aantal projecten, nationaal en internationaal, vereist nu eenmaal veel geld, kennis en goederen. Daarom zoekt het Rode Kruis naar samenwerkingsvormen met het bedrijfsleven. Gedacht kan worden aan het beschikbaar stellen van accommodaties, faciliteiten en personeel.
 
Voorbeeld
Zo heeft Timing Uitzendteam vacatures geplaatst voor verschillende vrijwilligersfuncties. Intussen zijn er meerdere communicatievrijwilligers gevonden, waardoor ook omliggende afdelingen profiteren.  

Meer informatie?
Heeft u interesse in de mogelijkheden om samen te werken met het Rode Kruis Westland? Neem dan contact op met voorzitter Leen Valstar, 0174-627358 of stuur een e-mail.