Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Westland Actueel Nieuws Timing werft communicatievrijwilliger
15 februari 2012 |

Timing werft communicatievrijwilliger

Op 13 oktober 2011 vond de Beursvloer Westland plaats georganiseerd door Vitis Welzijn. Tijdens de beurs heeft het Rode Kruis Westland West een match gemaakt met uitzendbureau Timing, waarbij Timing heeft aangeboden om vrijwillig te helpen met het werven van vrijwilligers. Na het uitzetten van de vacature voor communicatie vrijwilliger kwam er al snel een reactie en is er intussen een succesvolle match gemaakt tussen Rode Kruis Westland West en Annelies van Geest. 

Match
Het Rode Kruis is erg blij met de match, voorzitter Leen Valstar: ”Al 1,5 jaar zoeken we iemand die zich wil inzetten voor het communicatiegedeelte van het Rode Kruis Westland West. Het is fijn dat dankzij de Beursvloer en de inzet van Timing we nu iemand hebben gevonden.” Annelies van Geest gaat zich vanaf nu vrijwillig inzetten voor het Rode Kruis:” Ik deel graag de kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Ik ben net mijn eigen bedrijf gestart als zelfstandig communicatieprofessional en wil graag wat uren besteden om de communicatie voor het Rode Kruis te organiseren.” Ook uitzendbureau Timing​ is zeer content volgens Tilly van der Pol: ”Vrij snel na het uitzetten van de vacature voor communicatie vrijwilliger kregen we al een reactie van Annelies, het is fijn dat we het Rode Kruis zo kunnen helpen. We zijn nu nog op zoek naar een communicatie vrijwilliger voor de afdeling van het Rode Kruis in Delft. Vrijwilligers kunnen zich bij ons melden.” 

Beursvloer Westland
De eerste Beursvloer Westland vond plaats op 13 oktober 2011 in De Lier en is georganiseerd door Vitis Welzijn. Een beursvloer is een netwerkevenement waarbij verschillende werelden elkaar ontmoeten: bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties. In een informele en dynamische sfeer gaan ze met elkaar in gesprek en kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Vraag en aanbod van bedrijven en vrijwilligersorganisaties worden ‘verhandeld’. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. Menskracht, advies, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, creativiteit of faciliteiten, het maakt niet uit. De portemonnee blijft daarbij gesloten. 

Vitis Welzijn
De organisatie Vitis Welzijn zet zich in voor een vitale samenleving. Zij ondersteunen kwetsbare burgers, zodat zij voor zichzelf kunnen zorgen en mee kunnen doen aan de samenleving. Verder stimuleren zij mensen om te participeren, om elkaar te ontmoeten en om te zien naar elkaar. Ook verbinden ze mensen en organisaties met elkaar. Zij zorgen dat mensen en organisaties die iets willen doen, en mensen en organisaties die iets nodig hebben, elkaar vinden. 

Timing
Uitzendbureau Timing Naaldwijk maakt deel uit van een landelijk opererend concern in de zakelijke dienstverlening. Timing richt zich op uitzenden, detacheren, payrolling, werving & selectie en biedt ook incompany services.