Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Westland Actueel Nieuws Rode Kruis collecteweek 2015
17 juni 2015 |

Rode Kruis collecteweek 2015

Ruim 28.000 collectanten van het Nederlandse Rode Kruis collecteren van 15 tot en met 20 juni door het hele land. Ook afdeling Westland gaat met ruim 300 vrijwilligers langs de deur om steun te vragen voor de lokale activiteiten van het Rode Kruis. Dit gebeurt in Monster, Ter Heijde, 's-Gravenzande, Heenweg , Wateringen, Kwintsheul, De Lier, Maasdijk, Honselersdijk en Naaldwijk.

​De opbrengst van deze collecte is  volledig bestemd voor activiteiten van de afdeling Westland. Het Rode Kruis Westland leidt vrijwilligers op en zet hen in als EHBO'er voor opvang en verzorging bij calamiteiten of bij evenementen. Daarnaast worden er sociale activiteiten georganiseerd voor Westlandse gehandicapten, zieken en mantelzorgers. Voorbeelden hiervan zijn het jaarlijkse lente ontbijt, er voor zorgen dat mindervaliden ook de avondvierdaagse kunnen meemaken en aangepaste vakanties met de boot H. Dunant voor mensen met medische of sociale beperkingen. Steun deze noodzakelijke hulp van het Nederlandse Rode Kruis in het Westland met uw bijdrage. Uw euro maakt het verschil!

 

Mobiel collecteren

We zijn blij met iedere bijdrage! U kunt ook een gift overmaken met uw mobiele  telefoon. Sms daarvoor RKWW2 naar 4333 en u doneert 2 euro aan het Rode Kruis.​