Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Westland Actueel Nieuws Rabobank clubkas campagne
2 maart 2015 |

Rabobank clubkas campagne

Het Westland kent een bloeiend verenigingsleven. Er zijn tal van clubs actief op sportief, cultureel of maatschappelijk gebied. Zo ook onze Rode Kruisvereniging, afdeling Westland West. Naast de inzet van jullie als vrijwilligers hebben we ook steeds behoefte aan financiële ondersteuning.
 
Om Westlandse clubs en verenigingen te steunen, organiseert Rabobank Westland, werkgebied in alle Westlandse kernen en Hoek van Holland, Maassluis en Maasland, voor de vierde keer de sponsoractie: Rabobank Clubkas Campagne. Daarin spelen de leden van Rabobank Westland, een uitermate belangrijke rol. Zij bepalen namelijk welke verenigingen een bedrag ontvangen. Door te stemmen op de club van hun keuze wordt een pot met geld naar rato van de uitgebrachte stemmen verdeeld over de deelnemers.
 
Hoe werkt het?
In de periode van  2 tot en met 15 maart mogen de leden, dat zijn er ca. 29.000, van Rabobank Westland in totaal 5 stemmen uitbrengen. Per club of vereniging mag ieder lid maximaal 2 stemmen uitbrengen. De leden van Rabobank  Westland krijgen een brief met een persoonlijke inlogcode en een wachtwoord. Elk lid kan dus tenminste 3 verenigingen steunen. Via een klik op deze link kun je zien hoe het werk. Ook zie je hier de lijst met deelnemende clubs en verenigingen .

Wat kan ik er aan doen?
Helpen kan heel eenvoudig:
Als je zelf lid bent van Rabobank Westland, dan kun jij, tussen 2 en 17 maart, 2 stemmen uitbrengen op Het Rode Kruis, afdeling Westland.​
Ook kun je zoveel mogelijk mensen, die lid zijn van Rabobank Westland, benaderen in jouw directe omgeving, ouders, grootouders, familie, vrienden, collega’s, buren, (oude) bekenden  etc. om ze aan te sporen op onze vereniging te stemmen.