Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Westland Actueel Nieuws Golfen op het benefiet golftoernooi van het Rode Kruis
20 maart 2014 |

Golfen op het benefiet golftoernooi van het Rode Kruis

​Woensdag 28 mei as. is Golfbaan Delfland, naar verwachting, druk bezet. Het benefiet golftoernooi van het Rode Kruis vindt dan plaats. De eerste inschrijvingen komen al binnen en het Rode Kruis hoopt op een volle deelnemerslijst. Dit jaar maakt de organisatie er een bijzonder evenement van, want het is alweer de 10e editie. 

De ‘golfcommissie’ heeft het programma rond voor de middag en avond. Er wordt namelijk niet alleen gegolfd, maar er is ook een prijsuitreiking en de commissie heeft een aantal mooie items voor de veiling in petto. Aansluitend vindt er een dinerbuffet plaats in het restaurant van Golfbaan Delfland. Voor deelnemers een mooie manier om ontspannend te ‘netwerken’ en voor het Rode Kruis een manier om vanuit de opbrengsten haar hulp-activiteiten te kunnen voortzetten. 

De eerste deelnemers hebben zich ondertussen al aangemeld. De deelnemers komen uit het bedrijfsleven en schrijven zich in per team van 4 personen. Maar ook particulieren kunnen zich inschrijven. Nieuw dit jaar is de golf-clinic, zodat ook mensen deel kunnen nemen, die geen GVB hebben. Naast deelnemen kunnen bedrijven het toernooi sponsoren met de daarbij behorende naamsbekendheid- en daarmee bijdragen aan de opbrengst. 
Indien u het Rode Kruis een warm hart toedraagt en mee wilt doen of meer informatie wilt hebben, kunt u mailen naar: info@rodekruisdelft.nl

Al 10 jaar lang komen er mooie opbrengsten binnen vanuit het golftoernooi. Opbrengsten waarmee het Rode Kruis in de regio veel mensen helpt, die dat hard nodig hebben. Mensen die er anders alleen voor zouden staan. Het Rode Kruis brengt mensen met elkaar in contact; zorgt ervoor dat ze hun sociale netwerk versterken en zo zichzelf en elkaar helpen, waardoor ze sterker in de maatschappij staan. 
Een greep uit de activiteiten: vakanties voor mensen uit de regio met lichamelijke of sociale beperkingen; lunches en uitstapjes voor mensen die weinig vrienden en familie meer hebben; steun voor Mappa Mondo in Rijswijk, het woon-en logeeradres voor ernstig/chronisch zieke kinderen.