Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Westerveld Nieuws Ship Ahoy met het Rode Kruis in Westerveld
8 augustus 2012 |

Ship Ahoy met het Rode Kruis in Westerveld

Ship Ahoy met het Rode Kruis en de Jan Plezier.

 

Al jaren organiseert het Rode Kruis vakanties en dagjes uit voor oudere mensen en mensen met een beperking, die er niet meer zo gemakkelijk alleen op uit kunnen. De goed getrainde en ervaren vrijwilligers van de afdeling Westerveld begeleiden deze mensen gedurende deze uitjes en maken het voor iedereen altijd een groot genoegen.
 
Op 5 september a.s. nodigt de afdeling Westerveld van het Nederlandse Rode Kruis hun gasten weer uit voor een een prachtige tocht met de Jan Plezier over de Belter, de Beulaker, door de Walengracht, langs Jonen, naar Blokzijl en weer terug.
We vertrekken met de bus om 10.30 uur vanaf de achterkant van de Molenhof, Hofweg 25 in Havelte.
De kosten voor de deelnemer bedragen slechts €25 en deze reis wordt verder gesubidieerd door de afdeling Westerveld van het Rode Kruis. Voor dit bedrag krijgen onze gasten de reis met de bus naar en de vaart op de Jan Plezier met natuurlijk koffie met koek en een borreltje. Een heerlijk bami/nasibuffet met als toetje ijs met slagroom en nog een borreltje na.
Weet u nog iemand die wij blij kunnen maken met een dagje uit en die hierv oor in aanmerking komt, dan kunt u zich opgeven bij  Gre Huisman, tel. 0521- 342188.

Let op; vol is vol !!

 

De afdeling  Westerveld zou graag de inwoners van Westerveld willen danken voor hun goedgeefsheid. Zij hebben het Rode Kruis gedurende de collecteweek in juni weer fantastisch gesteund en de opbrengst van de jaarlijks collecte was ruim €4.600. Met dit resultaat kunnen wij ons werk in Westerveld weer voortzetten.