Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Westerveld Nieuws

KICI Container in Havelte

‚Äč
KICI en promobus 001.jpg

In Havelte is een KICI-kledingcontainers geplaatst ten bate van het Rode Kruis. . In Havelte staat de kledingcontainer van KICI bij Ontmoetingscentrum De Veldkei" aan de Veldkamp. Waarschijnlijk komen er gedurende de volgende maanden nog meer containers bij. Let u op deze website. We houden u op de hoogte.
Iedereen kan hier gebruikte kleding en schoeisel in kwijt. Textiel en schoeisel dat herbruikbaar is wordt verkocht en krijgt een tweede leven in ontwikkelingslanden en Oost-Europa. De opbrengst van deze container komt in de vorm van donaties 100% ten goede aan de afdeling Westerveld  van het Rode Kruis .
Sinds september 2009 heeft het Nederlandse Rode Kruis een unieke samenwerking met Stichting KICI kledinginzameling. KICI zamelt al sinds 1975 tweedehands kleding en schoeisel in voor het goede doel. Dit via kledingbakken in veel gemeenten, huis-aan-huis inzamelrondes en inzamelacties. Sinds 2009 is het Nederlandse Rode Kruis hoofdbegunstigde van KICI. Met de opbrengsten kunnen plaatselijke afdelingen activiteiten bijvoorbeeld in het kader van eenzaamheidsbestrijding, plaatselijke projecten en 1e Hulp financieren.