Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Wassenaar Wat kunt u doen

Wat kunt u doen

Aanmelden als vrijwilliger

Indien u iets wilt betekenen voor uw dorpsgenoten en u heeft een paar uur  over per week, meld u dan aan bij rk.was@hetnet.nl of vul het contactformulier in bij de rubriek Contact.
Zie ook onder de rubriek Vacatures bij Actueel voor functies waar we direct hulp nodig hebben 

Aanmelden als lid/ donateur

Indien u lid wilt worden en/of wilt doneren, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling via e-mail adres:  rk.was@hetnet.nl, of u kunt het contactformulier invullen.

Aanmelden als collectant(e)

Collectebus.png 

Onze afdeling Wassenaar van het Rode Kruis zoekt nog collectanten voor de collecteweek van 14 tot en met 20 juni 2015.

Wij zijn voor een groot deel afhankelijk  van deze collecteweek, een belangrijke inkomstenbron voor onze afdeling van het Rode Kruis. De opbrengst van deze collecte zal enkel  besteed  worden aan de inwoners van Wassenaar zelf. De EHBO en reanimatie cursussen, de EHBO-diensten, de sociale hulp aan ouderen en gehandicapten en het bevorderen van de zelfredzaamheid worden hiervan gefinancierd.  Al met een paar uurtjes tijd tijdens die collecteweek kunt u iets betekenen voor ons dorp!

U kunt u aanmelden bij ons kantoor van het Rode Kruis per telefoon  070-5113992, of per mail: rk.was@hetnet.nl ter attentie van Coop Paardekooper, of u kunt het  contact formulier invullen.