Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Wassenaar Dit doen we Vakantieprojecten

Vakantieprojecten

Deze vakanties zijn speciaal voor mensen die minder mobiel zijn of veel zorg nodig hebben, maar toch een week onbezorgd, samen met hun partner, vriend, vriendin of familielid, willen genieten van al het moois dat Nederland ons te bieden heeft.

Het Rode Kruis verzorgt deze fantastische vakanties in Hotel IJsselvliedt in Wezep, Hotel De Valkenberg en Hotel De Paardenstal in Rheden en op het vakantieschip J.Henry Dunant. Deze vakantie-arrangementen starten op maandagmiddag en eindigen op zaterdagochtend. In die periode wordt er alles aan gedaan om u onvergetelijke dagen te bezorgen. In overleg met uw gastvrouw kunt u zelf bepalen of u mee wilt met de uitstapjes en/of mee wilt doen aan allerlei activiteiten ter plekke. U kunt zelfs met eigen ideeën aankomen: als het ingepast kan worden in het programma, is dat geen probleem.

Dit geldt ook voor uw verblijf op het vakantieschip de J.Henry Dunant. Ook hier kunt u zelf bepalen of u mee wilt aan wal om de havenstadjes te bezoeken of liever wilt genieten van de luxe aan boord. Wat u ook doet: de vrijwilligers en de bemanning zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Henry Dunant.jpg 

Bijzondere vakanties coördinator: Maja Gobind Tel. 070-7801668.