Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Wassenaar Dit doen we Opleiding EHBO cursus

EHBO cursus

​Jaarlijks organiseert onze afdeling EHBO cursussen. De opleiding bestaat uit 10 lessen gedurende 10 avonden van 20.00 uur tot 22.00 uur in de zaal van het Rode Kruis in het Van Heeckerenhuis op de Van Heeckerenstraat 2a, te Wassenaar.  Deze lessen worden gegeven door bevoegde docenten.

De kosten zijn € 195,-- dit is  inclusief lesboekje, gebruik materialen en koffie / thee. Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering is het in een aantal gevallen mogelijk om een gedeelte van de EHBO opleiding vergoed te krijgen. Bij inschrijving ontvangt u een factuur.

Indien u zich na de cursus minimaal twee jaar als EHBO-vrijwilliger wilt inzetten bij evenementen, betaalt het Rode Kruis u de cursuskosten terug.

Maximaal  12 personen kunnen meedoen aan de cursus, zodat een ieder voldoende aandacht krijgt tijdens de les.

Tevens zijn er elke winter, één keer per maand, EHBO-herhalings en verdiepings lessen om uw kennis up to date te houden.

De EHBO-lessen van januari tot en met maart 2015 zullen – wegens te weinig aanmeldingen – geen doorgang vinden. In september zal een nieuwe cursus worden gestart. Deze data zullen t.z.t. bekend gemaakt worden op deze site.

(Coördinator: Ria Topper)