Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Walcheren Nieuws Oostkapelle Serious Request
9 december 2013 |

Oostkapelle Serious Request

​Net als in 2012, komt er ook in 2013 een 'Glazen Huis' in Oostkapelle te staan voor 3FM Serious Request. Het 'Glazen Huis' zal dit jaar opnieuw gevestigd zijn in Eetcafé De Babbelaar aan de Dorpsstraat in Oostkapelle.

Drie lokale DJ's laten zich hier in de week voor Kerst zeven dagen lang zonder eten opsluiten, terwijl zij 24/7 een muziekprogramma verzorgen. En dat allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis in haar strijd tegen kindersterfte door diarree.

Bezoekers kunnen tegen betaling een plaat aanvragen, een donatie doen of  zelf in actie komen. Tijdens de eerste editie, in 2012, hebben we dankzij de hulp van vele vrijwilligers en iedereen die zich door middel van een actie, donatie of plaatje heeft ingezet voor Oostkapelle Serious Request, het ongelooflijke bedrag opgehaald van € 118.056,77.

Namens de organisatie, BEDANKT! (bron: www.oostkapellesr.nl)

_____________________________________________________________

Het Rode Kruis, afdeling Walcheren zal de actie ondersteunen door iedere dag aanwezig te zijn (van 15.00 - 23.00u) voor de hulpverlening bij de verschillende evenementen. Uiteraard doen we dit als sponsoring.

De laatste avond (24-12) zal de voorzitter van het district Zeeland, Cora Beijer, de cheque in ontvangst nemen.