Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorst Actueel Nieuws Slotavond 2016
12 mei 2016 |

Slotavond 2016

​​​​

​Slotavond lesseizoen Rode Kruis Voorst,

Tijdens de slotavond van het lesseizoen 2015-2016 stonden we eerst even stil bij diegene die deze vanavond niet aanwezig konden zijn. 

Daarna werden 3 vrijwilligers gefeliciteerd met het behalen van de EH1&2. Dit houd in dat ze naast de EHBO een verdieping hebben gevolgd in de evenementenhulp en de grootschalige evenementenhulp. Ons team van gecertificeerde EH 1&2 is inmiddels uitgebreid naar 13 vrijwilligers, waarvan het grootste deel ook de alcohol en drugs module erbij heeft gehaald. Voor organisatoren van evenementen fijn te weten dat er goed opgeleide vrijwilligers hun evenement ondersteunen. Verder zijn er in het afgelopen seizoen naast de herhalingslessen EHBO de wandelletsels, sportletsels en baby en Kinder EHBO weer bijgeschoold. 

20160511_195838.jpg

Peter van der Meer die samen met Karin Wagenaar, Johan van der Meer en Gijs Smit de lessen verzorgenden werd gehuldigd voor zijn 10 jaar stand bij voor Ongevallen en Calamiteiten, Hij werd verrast met een medaille, oorkonde en een mooie bos bloemen. 

20160511_200326.jpg

We keken ook terug op het concert Silvia door foto's en een filmpje te bekijken en Bernadette Boone daarvoor nog een hartelijk te bedanken voor de inzet die zij getoond heeft om dit concert produceren, uit te voeren en andere vrijwilligers te motiveren om tot dit mooie stuk te komen. Een ieder is het er over eens dat, dit concert een vervolg moet krijgen en dat het nogmaals opgevoerd zou moeten worden. 

20160511_201019.jpg

Dit concert was bedoeld om gelden bijeen te krijgen voor de afdeling Voorst van het Rode Kruis, Dit doen we door meerdere acties zoals de kledingcontainer van Sympanie die bij Garage Schimmel aan de Elsbosweg staat. Hierin kunt u all​e textiel en schoenen in gesloten plastic zak kwijt. Ook kunt u oude telefoons en tablets inleveren bij de vrijwilligers van het Rode Kruis. De vrijwilligers doen deze in de Greenmobile box en dat levert de afdeling dan ook weer gelden op die de afdeling dan weer gebruikt voor diverse kosten zoals de aanschaf van werkpakken en een nieuw voertuig. Help ons helpen. Giften zijn welkom op NL14RABO0152798471. Algemene informatie over wat we zoal doen is te vinden op www.rodekruis.nl/voorst of via telefoonnummer 055 543 11 65​​​​

Artikel delen?