Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorst Actueel Nieuws Oud IJzer opbrengst
7 januari 2014 |

Oud IJzer opbrengst

Oudijzer_opbrengst.JPG​Leden van de actiegroep oud-ijzeractie verrasten de Rode Kruis afdeling Voorst tijdens haar nieuwjaarsreceptie van afgelopen dinsdagavond 7 januari in de Vier seizoenen met een cheque van maar liefst EUR 7.451,52. Een pracht bedrag dat wordt ingezet ter aflossing van de nieuwbouw.

Na drie geslaagde acties voor de RK kerk, de Protestantse kerk en het aulafonds van de begraafplaats Het Heidepark was de laatste opbrengst bestemd voor de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis. Henk Hurenkamp sprak namens de werkgroep oud-ijzer en maakte de ‘prachtige’ opbrengst van de oud-ijzeractie bekend. De verraste Rode Kruis voorzitter Trees Krijnen dankte de leden van de actiegroep en memoreerde vooral de geweldige inzet van de vrijwilligers, die zich geheel belangeloos hebben ingezet en nog gaan inzetten. Het mooie bedrag van EUR 7.451,52 zal worden ingezet ter aflossing van de nieuwbouw/garage.

De actiegroep heeft al weer een volgend doel vastgesteld en hoopt de komende periode veel oude metalen in te zamelen voor de Klarenbeekse jeugdbeweging. Uw oude metalen kunt u in de container deponeren, staande bij de familie Brugman aan Polveensweg 25. U wordt alvast bedankt.