Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorst Actueel Nieuws GIRO inzet afdeling Voorst
17 mei 2016 |

GIRO inzet afdeling Voorst

Tijdens de tijdrit in Apeldoorn op 6 mei hebben een aantal vrijwilligers van de afdeling een hulpverlenersdienst gedraaid op de diverse EHBO posten op het parcours.

De hulpverlening tijdens de 4 GIRO-dagen in Gelderland werd georganiseerd door de 3 Gelderse districten (Gelderland-Zuid, Gelderland-Midden en Noord & Oost Gelderland). Op de vrijdag was de afdeling Apeldoorn de coördinerende afdeling.

De afdeling Apeldoorn had alles prima geregeld. Alle hulpverleners uit voornamelijk de provincie Gelderland werden ontvangen in het gebouw aan de Schuttersweg. Daar was de briefing. Na de briefing werden de teams en hun materialen met 3 PAM's (2x Apeldoorn en Voorst) naar hun post gebracht. Sommigen moesten een stukje lopen daar het parcours voor onze voertuigen al gesloten was.

De drukte qua publiek verschilde per plek enorm. Wat op sommige plekken leidde dat patrouilles om moesten lopen/fietsen.

Met het fantastisch finishen van Tom Dumoulin was de dag ten einde.

Terugkijkend was het een schitterend evenement waarbij we op een goede manier hebben kunnen samenwerken met diverse hulpverleners uit diverse afdelingen. Iets wat wij hopen dat vaker mag gebeuren.

GIRO_Marga.jpg 

Foto: Rode Kruis afd. Apeldoorn

Artikel delen?