Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorst Actueel Nieuws Geslaagden uitgebreide EHBO april 2016
23 april 2016 |

Geslaagden uitgebreide EHBO april 2016

​Geslaagde EHBO-ers bij Rode Kruis Voorst

GeslaagdenApr2016EHBO.jpg

Maar liefst 8 geslaagde deelnemers bij de Uitgebreide EHBO die gegeven werd door Karin Wagenaar namens de afdeling Voorst van het Rode Kruis. De deelnemers zijn A.M. Bannink, W.Buunk, E.C. Kleeman, E. Low, G.F. Stuut, J.H. van der Laak, E van der Wal en S. Westerink.

Zij verlieten zaterdag 23 april het Gezondheidscentrum in Klarenbeek met een certificaat Uitgebreide EHBO. Het was een zeer leerzame cursus en de deelnemers waardeerden de grote kennis die de instructeur heeft en ze genoten ook zichtbaar van de Lotussen die werden ingezet tijdens de cursus. Enkele vrijwilligers werden naast de instructeur ook bedankt voor hun deel aan de cursus door een smaakvol attentie die door de cursisten werd aangeboden.

We wensen de cursisten veel plezier van het behaalde certificaat want als er iemand in hun buurt hulp nodig heeft weten zij wat ze moeten doen om de hulpvrager te helpen of in ieder geval de situatie stabiel te houden.

Bent u ook geïnteresseerd in een EHBO cursus, alleen een certificaat Reanimatie AED bedienen of Baby en Kinder EHBO neem dan contact op met opleidingen@rodekruis-voorst.nl of 055 543 11 65. Op 3 september start er weer een nieuwe uitgebreide EHBO en een Reanimatie/AED cursus.

Artikel delen?