Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorst Actueel Nieuws Evenementenhulp dubbel in het nieuw
14 september 2016 |

Evenementenhulp dubbel in het nieuw

​De vrijwilligers van Evenementenhulp waren woensdag 14 september dubbel in het nieuw.

NieuwPakbijMFC1.jpg


De vrijwilligers hebben het nieuwe werkpak mogen ontvangen. Een nieuwe uitstraling van het Rode Kruis. De kleding van Helly Hansen is speciaal voor het Rode Kruis ontworpen. Hierbij valt de nieuwe accentkleur, licht blauw, extra op. Vooral in de pet en de details op de andere kledingstukken.
Wij zijn dankbaar voor alle financiële bijdragen in welke vorm dan ook die dit mogelijk hebben gemaakt. Door onze vrijwilligers te voorzien van een mooi en functioneel werkpak kunnen wij onze hulpverleningen doen voor organisaties, deelnemers en publiek tijdens diverse evenementen binnen de gemeente Voorst en daarbuiten. Daarnaast zullen zij zorg dragen voor vervoer en vakantieprojecten als afdeling.
Het oude werkpak zal naar zusterorganisaties gaan die minder te besteden hebben maar wel werkpakken nodig hebben.


Het tweede nieuwe is de leslocatie bij het Multi Functioneel Centrum (MFC) te Klarenbeek waar de Welfare al op donderdagochtend zit. Na een periode fijn les te hebben gehad bij de basisschool de Korenmolen zijn we verhuist naar de centrale plek in het dorp. Hier zullen we de herhalingslessen EHBO en thema-avonden houden. De herhalingslessen reanimatie/AED voor de vrijwilligers voor Hart Veilig Wonen zal blijven in het gezondheidscentrum De Mölle. De basisschool zal voor bijzondere lessen nog steeds beschikbaar blijven.


Veel nieuws maar onze hulpverlening blijft als van ouds voor hen die in nood zijn.


Wilt u ook onze afdeling helpen in welke vorm dan ook neemt u dan contact op met Bea Licher op mailadres vrijwilligersadmin@rodekruis-voorst.nl of telefonisch 055 5431165. Denk hierbij aan functies zoals hulpverlener, vrijwilliger zelfredzaamheid, ready-to-help, bestuurder, vrijwilliger Welfare, …
Ook uw gift is van harte welkom op NL14RABO0152798471.

Artikel delen?