Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorschoten Wat kunt u doen Steun het Rode Kruis

Steun het Rode Kruis

Geef aan de collectant 

30.000 Collectanten maakten de collecteweek 2011 tot een succes. Nooit eerder had het Rode Kruis zoveel collectanten. Via SMS-Mobiel Collecteren deden collectanten en donateurs in Eindhoven en Utrecht ervaring op met een nieuwe manier van collecteren. Contant geld heeft hierbij plaats gemaakt voor een donatie via de mobiele telefoon. De Rabobank en CM Corporate Mobile Messaging werkten hiervoor met ons samen.
 
Opbrengst voor lokale werk 
De opbrengst van de collecteweek komt ten goede aan ons lokale werk zodat wij mensen dichtbij en direct kunnen helpen. Alle betrokkenen bij de collecteweek en donateurs bedankt voor uw bijdrage.  
 
Collectant gemist?
Heeft u onze collectant gemist? U kunt ook op andere manieren geld geven. Bijvoorbeeld via een overschrijving naar ING 608.488 of Rabobank 36.61.02.265 t.n.v. Ned. Rode Kruis, afd. Voorschoten of een online donatie.  

Elke gift uit elke nalatenschap maakt verschil! 

Uw nalatenschap en het Rode Kruis
Wellicht houden vragen rond uw nalatenschap u al enige tijd bezig: Wat moet ik regelen? Wie wil ik begunstigen in mijn testament? Op deze pagina informeren we u graag over de mogelijkheden om na te laten aan het Rode Kruis. We vertellen u iets over onze missie en toekomstvisie, en informeren u over de verschillende mogelijkheden om het Rode Kruis te begunstigen in uw testament, en misschien zelfs tot executeur te benoemen.