Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorschoten Actueel Nieuws Werken op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten
20 december 2011 |

Werken op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten

De Vierdaagse altijd al eens van de andere kant willen zien?
Dat kan!
 
De afdeling Nijmegen e.o. organiseert al meer dan 36 jaar de Eerste hulpverlening tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. De Vierdaagsefeesten beginnen op 14 juli 2012, de zaterdag voorafgaand aan de start van de Vierdaagse en lopen tot diep in de nacht aan het eind van de Vierdaagse week op vrijdag 20 juli 2012.
 
Ook dit jaar zoeken wij weer vele enthousiaste vrijwilligers die samen met ons dit evenement tot een groot succes willen maken. Dagelijks zoeken wij 60 vrijwilligers die ons willen helpen met de bemensing van alle EHBO posten in de binnenstad. U kunt één dag of meerdere dagen komen helpen. Komt u van ver en komt u meerdere dagen, dan verzorgen wij een slaapplaats voor u.
 
Het is een unieke kans om het grootste meerdaagse muziekfeest van Europa van dichtbij mee te maken en vele leuke mensen te ontmoeten.
 
Heeft u een geldig EHBO diploma inclusief AED en wilt u deze fysieke uitdaging aangaan, surf dan naar de speciale Vierdaagsefeesten website, http://www.rodekruisvierdaagsefeesten.nl, en klik op de link inschrijven hulpverlening in het menu aan de linkerkant. U kunt zich ook registreren op deze website om zo o.a. in contact te komen met andere hulpverleners en ervaringen met hen op ons forum te delen.
 
Vele hulpverleners gingen u al voor! We hopen u dit jaar te mogen begroeten!
Hebt u vragen of opmerkingen, dan kunt u mailen naar info@rodekruisvierdaagsefeesten.nl!