Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorschoten Actueel Nieuws Nieuwe computerlessen van start
6 februari 2012 |

Nieuwe computerlessen van start

Vanaf 6 februari vinden weer computerlessen plaats.
Drie basiscursussen (toetsenbord- en muisgebruik) waar u heen kan gaan, een cursus Windows 7 op de vaste PC, Windows Vista op de vaste PC en Windows 7 op de eigen laptop. 
Veel mensen vinden het al moeilijk genoeg om een programma als Windows 7 onder de knie te krijgen en vinden het dan extra moeilijk als blijkt dat de knopjes op de lescomputer elders zitten dan bij hun eigen laptop. Door de cursisten gebruik te laten maken van hun eigen laptop, hopen we dat de cursisten hier ook beter mee leren omgaan.
Als extra service bieden de computerdocenten van het Rode Kruis ook hulp bij het installeren van diverse programma’s en het oplossen van eventuele internetproblemen. Indien nodig zijn de computerdocenten zelfs bereid een keer bij de cursist thuis langs te komen om hardnekkige computerproblemen op te lossen. Waar vind je deze (gratis) service tegenwoordig nog?
 
Voor alle cursussen geldt dat er nog beperkt plaatsen beschikbaar zijn. 
 
Verder gaan 2 cursisten binnenkort een cursus internetbankieren op maat volgen, deze cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten waarin ze leren geld via de digitale snelweg over te maken en inzicht krijgen in hun digitale afschriften. Mochten er meer mensen zijn die belangstelling hebben voor deze cursus, dan kunnen we deze  binnenkort wellicht ook klassikaal gaan geven.
 
Alle data en details van de cursussen vindt u op deze site bij de activiteitenkalender.
Heeft u interesse in één van de cursussen? Bel dan op dinsdag- of donderdagmiddag met het Rode kruis Voorschoten: 071-5613309 of stuur een email naar Rodekruis.voorschoten@planet.nl.